Bil Yansın – Işıklı Çarpım Tablosu

Bil Yansın – Işıklı Çarpım Tablosu

Birkaç yıl önce sınıfıma yaptığım ve bu süre içerisinde birçok arkadaşımızın yapmasına vesile olduğum “Bil Yansın – Işıklı Çarpım Tablosu” materyalinin şablonlarını ve materyalin nasıl yapılacağına dair anlatım dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Bu materyal senelerdir değişik şekillerde yapılan bir materyaldir. Fikri bana ait değildir. Şablon ve anlatım bana aittir.

Sizlerden gelen bazı örnekler:

 

Henüz katılmamışsanız Ali Öğretmen Materyal  & Tasarım Facebook Grubu‘na katılabilir, çalışmalarımı daha kolay takip edebilirsiniz.

Ali Öğretmeni Instagram’da da takip edebilirsiniz.

Profil Linki: www.instagram.com/aliiogretmen

Kullanıcı Adı: @aliiogretmen

 

Aşağıdan indireceğiniz dosya sıkıştırılmış *.zip uzantılı bir dosyadır. Bazı telefonlarda açılmayabilir. Telefonunuza Zarchiver programını kurarak dosyayı açabilirsiniz. Yine de sorun yaşayanlara bilgisayardan indirme yapmalarını tavsiye ederim.

 


Uyarı: www.aliogretmen.com’ dan indireceğiniz dosyalar, hiç bir şekilde(kaynak gösterilse dahi) başka sitelerde kullanılamaz.

 

İndir “BİL YANSIN - IŞIKLI ÇARPIM TABLOSU”

BIL_YANSIN_ISIKLI_CARPIM_TABLOSU_TKN.zip – 3376 defa indirildi – 3,17 MB
Sosyal Medyada Paylaşın:

1 Yorum

  1. Hocam tüm çalışmalarınız birbirinden güzel. Sizin gibi bir meslektaşım olduğu için gurur duyuyorum. Tüm çalışmalarınız için sonsuz teşekkürler.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?